Етеричното масло от листа на карамфил Nostos Pure има пикантен аромат и се добива от растението Eugenia caryophyllata. INCI наименованието му е Eugenia caryophyllata oil.
Не се използва директно върху тялото. За употреба върху кожата се смесва с базово масло в съотношение до 5 капки етерично масло на 10 ml базово масло. Съхранява се на хладно и сухо място, далеч от деца.
- Аромат / Растение: Карамфил
- Ароматен характер: Пикантен
- Количество: 10 ml
- INCI наименование: Eugenia caryophyllata oil
- Опасности: Запалими течност и пари; може да бъде смъртоносно при поглъщане и проникване в дихателните пътища; може да предизвика алергична кожна реакция; причинява сериозно дразнене на очите
- Предпазни мерки: Да се избягва вдишването на пари и контактът с топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване; препоръчва се използването на защитни ръкавици, облекло и средства за защита на очите и лицето
- При поглъщане: Обадете се в Центъра по токсикология или на лекар; не предизвиквайте повръщане
- При контакт с очите: Изплаквайте с вода в продължение на няколко минути; свалете контактните лещи, ако това е лесно, и продължете изплакването
- При кожно дразнене или обрив: Потърсете лекарска помощ
- Център по токсикология: 2107793777
- Аромат / Растение
- Гвоздика
- Количество
- 10 мл
- Ароматен профил
- Пикантен
- с капкомер
- Не
Важна информация
Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете ги, преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, докладвайте го тук.