Етеричното масло от туя се добива от дървото Thuja occidentalis. Произвежда се от изсушените и стрити на ситно листа, които се филтрират и екстрахират.
За употреба върху кожата се разрежда в базово масло, до 5 капки на 10 ml базово масло. Съхранявайте на хладно и сухо място, далеч от деца.
- Количество: 100 ml
- Растение: Thuja occidentalis
- INCI: Thuja occidentalis oil
- CAS номер: 8007-20-3
- Предупреждения: Вредно при поглъщане; може да бъде смъртоносно при поглъщане и попадане в дихателните пътища; може да предизвика алергична кожна реакция; токсично за водните организми с дълготрайни последици
- Инструкции за безопасност: Да се избягва изпускане в околната среда; да се използват защитни ръкавици, облекло и предпазни средства за очите или лицето; при поглъщане незабавно се обадете в Центъра по токсикология или на лекар и не предизвиквайте повръщане; при кожно раздразнение или обрив се консултирайте с лекар; ако дразненето на очите продължава, консултирайте се с лекар; съберете разлятото количество; изхвърлете съдържанието и опаковката в съответствие с действащите разпоредби
- Аромат / Растение
- Лимон
- Количество
- 100 мл
- с капкомер
- Не
Важна информация
Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете ги, преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, докладвайте го тук.