Регистрирай се с едно докосване с Google, Apple или Facebook
Етеричното масло от портокал се получава чрез студено пресоване на портокаловата кора и има сладък, плодов, цитрусов аромат. То е 100% годно за консумация и може да се използва в напитки, сладкиши и козметика в посочените по-долу пропорции.
- Количество: 10 ml
- Аромат / Растение: Портокал
- Характер на аромата: Цитрусов
- Свойства: Годно за консумация
- Метод на производство: Студено пресоване на кората
- Процент на употреба в напитки: 0,10%
- Процент на употреба в сладкиши: 0,30%
- Процент на употреба в козметика: 1%
- INCI: Citrus Sinensis
- Произход: Гърция, област Етолия-Акарнания
- Аромат / Растение
- Портокал
- Количество
- 10 мл
- Ароматен профил
- Цитрус
- Характеристики
- Ядлив
- с капкомер
- Не
Важна информация
Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете ги, преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, докладвайте го тук.