Регистрирай се с едно докосване с Google, Apple или Facebook
Етеричното масло от лимон се получава чрез студено пресоване на кората и има аромат на прясно нарязан лимон с цитрусов характер. То е годно за консумация и се използва в напитки, сладкиши, козметика, парфюми и почистващи продукти.
В ароматерапията се използва заради аромата си, а също така се комбинира с лавандула, евкалипт, здравец, резене, лайка, роза, мандарина, маточина и ягода. Произхожда от култивация в Иматия, Гърция.
- Аромат: Лимон
- Характер на аромата: Цитрусов
- Метод на получаване: Студено пресоване на кората
- Количество: 10 ml
- Свойства: Годно за консумация, биологично
- Произход: Гърция, Иматия
- INCI: Citrus Limonum
- Препоръчителна употреба в напитки: 0,10%
- Препоръчителна употреба в сладкиши: 0,30%
- Препоръчителна употреба в козметика: 1%
- Аромат / Растение
- Лимон
- Количество
- 10 мл
- Ароматен профил
- Цитрус
- Характеристики
- Ядлив, Биологично
- с капкомер
- Не
Важна информация
Спецификациите са събрани от официални уебсайтове на производителите. Моля, проверете ги, преди да продължите с окончателната си покупка. Ако забележите някакъв проблем, докладвайте го тук.